Werkcode: 157924

Panorama, landschap met bergen in de Alpen tijdens zonsondergang, uitzicht in de Dolomieten, Italië

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!
Panorama, landschap met bergen in de Alpen tijdens zonsondergang, uitzicht in de Dolomieten, Italië van Frank Peters

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Panorama, landschap met bergen in de Alpen tijdens zonsondergang, uitzicht in de Dolomieten, Italië. Dit is een uitzicht op het Parco Naturale Paneveggio, ofwel het natuur park van Paneveggio of het Natural Park Paneveggio, nabij de Pale di San Martino. De foto van deze prachtige natuur met zonnestralen, die door de bewolking of wolken heen breken, is gemaakt vanaf Baita Segantini. Je komt er via een onverharde weg vanaf passo Rolle, de pas die begint in het beroemde bergdorp San Martino di Castrozza.

Over Frank Peters

Wil je een unieke foto aan de muur waarmee je je visite of je klanten verrast? Een mooi landschap of een indrukwekkende skyline in je huiskamer of op kantoor? Bekijk dan de foto's in mijn webshop. Onlangs heb ik de Dutch Mountain Film Festival fotowedstrijd gewonnen, een 2e plaats behaald in de Fotowedstrijd.eu en finaleplaatsen bereikt in de internationale 'Outdoor Photographer of the Year' en 'Travel Photographer of the Year' competities. Ik behoor als één van de weinige niet-Italianen tot 'The Great Photographers of the Dolomites' en werk onder meer voor Bergen Magazine en dagblad Trouw.

Alle werken