Werkcode: 157745

Venetië, panorama van de skyline met gondels tijdens schemering, Italië

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!
Venetië, panorama van de skyline met gondels tijdens schemering, Italië van Frank Peters

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Venetië, panorama van de skyline tijdens schemering met gondels, de kerk van San Giorgio Maggiore en het eiland Giudecca, Italië. Een mooi stadsgezicht, ook wel landschap, tijdens het blauwe uur. Venetië is een eiland. De stad ligt aan de Adriatische Zee. Het is een schitterende historische stad, die op de Unesco Werelderfgoedlijst staat. Het is er zeer toeristisch. Elk jaar komen enorm veel toeristen naar de stad. Het toerisme is goed ontwikkeld. De foto is genomen tijdens het blauwe uur na zonsondergang met de Canon EOS 5D mark II.

Over Frank Peters

Wil je een unieke foto aan de muur waarmee je je visite of je klanten verrast? Een mooi landschap of een indrukwekkende skyline in je huiskamer of op kantoor? Bekijk dan de foto's in mijn webshop. Onlangs heb ik de Dutch Mountain Film Festival fotowedstrijd gewonnen, een 2e plaats behaald in de Fotowedstrijd.eu en finaleplaatsen bereikt in de internationale 'Outdoor Photographer of the Year' en 'Travel Photographer of the Year' competities. Ik behoor als één van de weinige niet-Italianen tot 'The Great Photographers of the Dolomites' en werk onder meer voor Bergen Magazine en dagblad Trouw.

Alle werken